Szolgáltatások

Eladóknak

Ingatlan eladás

A piaci érték megállapításától egészen a birtokbaadásig, leveszek minden eladási procedúrával kapcsolatos terhet a válladról. Tudom, hogy mit, mikor és merre kell lépni ahhoz, hogy sikeres üzlet születhessen. Bízz bennem, a tapasztalataimban és a piaci ismereteimben. Ne feledd: Nálam Te és az otthonod vagytok a középpontban!

Bérbeadóknak

Hosszútávú bérbeadásban gondolkodsz? Nincs piaci ismereted? Nincs kedved, időd és energiád bajlódni a megfelelő bérlő megtalálásával? Esetleg messzebb laksz, vagy külföldön élsz és szükség lenne egy megbízható, tapasztalt szakemberre, aki intézi helyetted az ingatlanod bérbeadásának ügyeit? Bízd rám a dolgot!

Ingatlan kiadás

Airbnb/Booking

AIRBNB ingatlan

Szeretnéd rövidtávú kiadásra hasznosítani az ingatlanodat? Jól jönne, ha valaki intézné helyetted a kezelést? Esetleg a jelenlegi management váltásán gondolkodnál, mert nem vagy megelégedve? Fordulj hozzám nyugodtan! Magam is, tulajdonosként, tulajdonosi szemlélettel rendelkezem és a megbízóim ingatlanaiból a lehető legtöbbet hozom ki.

Ingatlan fotózás és videózás

A jó minőségű, profi fotók és videók növelik az ingatlan vonzerejét és mint tudjuk az első benyomás nagyon fontos, mert elsőként egy érdeklődő az ingatlan képes és videós anyagával fog találkozni, majd azután dönteni, hogy érdekli e, vagy sem. Kardinális hiba a hirdetéseknél a gyenge minőségű fényképes marketinganyag. Egy hirdetésnek „tetőtől talpig” igényesnek kell lennie.

Szenyéri Balázs ingatlan fotózás, videózás

Referencia fotóim

Értékbecslés

Ingatlan értékbecslés

Ez szintén egy fontos tényező az ingatlan eladásánál, ha nem a legfontosabb: A REÁLIS értékmegállapítás. Egy rossz árazással többek közt pénzt, időt és vevőt is veszíthetsz. Értékbecslőként el tudlak látni olyan tanácsokkal, amikkel a lehető legmagasabb, de a vevők számára még vonzó árat határozunk meg.