Szenyéri Balázs

Ingatlanközvetítő – Értékbecslő – Ingatlanfotós

Üdvözöllek az oldalamon! Szenyéri Balázs vagyok és 2015 óta foglalkozom ingatlanokkal. Korábban több területen is dolgoztam értékesítőként, de miután az élet Budapestre sodort, kóstoltam bele ebbe a számomra nagyon érdekes és szép szakmába. Az évek során egyre jobban beleástam magam e terület rejtelmeibe és úgy éreztem, ahhoz, hogy még hitelesebben tudjam képviselni a munkámat, több tudást kell szereznem és képeznem kell magam.

Az ingatlan értékesítés mellett, megtanultam az ingatlan fotózást, amit egy idő után már külön megrendelésre is készítettem tulajdonosok, apartmanházak részére a saját portfóliómon kívül.

Később edukáltam magam az értékbecslés, valamint ingatlankezelés területén és jelenleg is kezelek megbízói ingatlanokat.

Az évek alatt számos tranzakcióban vettem részt, befektetési tanácsot adtam, felújításában és tervezésében is részt vettem, segítettem megoldani kényes ügyeket, de a legbüszkébb arra vagyok, hogy a tulajdonosaim túlnyomó többségével, amellett, hogy sikeresen tudtunk együttműködni, kitűnő kapcsolatot is ápolok.

Szenyéri Balázs ingatlanközvetítő, értékbecslő, ingatlanfotós